Ricard Soler

Ricard Soler

President

IoT creative entrepreneur

CEO d’Atlantis IT. Un dels pioners en l’aplicació de la tecnologia de geolocalització GPS al servei de les persones i la indústria. Expertesa en solucions IoT. Amb cultura innovadora, li agrada unir creativitat, disseny i tecnologia. Compromès amb la responsabilitat social corporativa, el treball en equip i la formació professional. Enginyer electrònic per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Empresa: Atlantis IT

Salutació del President

A l’associació d’empreses del món Mobile de Catalunya treballem conjuntament, des de l’any 2013, amb l’objectiu de dinamitzar aquesta indústria del nostre país, perquè tingui el màxim impacte positiu tan social com econòmic, arreu del nostre territori.

A Catalunya disposem d’un important teixit empresarial vinculat a la indústria Mobile : ric, divers, i amb molt de talent. Som pioners en diferents àmbits, i algunes empreses tenen  gran reconeixement internacional. Des de l’associació Catalunya Mobile sumem tot aquest coneixement per compartir-lo amb els nostres associats, oferint ajuda en la millora de la competitivitat de les nostres empreses i productes, i obrint-nos noves oportunitats de negoci. Tot aquest coneixement també el posem a disposició de totes aquelles empreses d’altres sectors que tinguin la necessitat de desenvolupar i crear solucions per als seus negocis, productes o serveis. Amb nosaltres trobaran l’experiència i l’assessorament d’experts per ajudar-los a aconseguir els seus objectius en el món Mobile.

Conscients de la creixent importància de l’ús de la tecnologia Mobile en el dia a dia de les persones, i compromesos amb el nostre país, mirem cap al futur amb il·lusió per seguir fent créixer aquesta indústria a Catalunya.

Rebeu una cordial salutació,

Ricard Soler i Kopp
President de Catalunya Mobile