Èxit de participació al segon Apps & Beers

aca-beers-setembre

Amb un gran èxit de participació es va celebrar ahir la segona edició de l’Apps & Beers. Amb cares noves i conegudes vam poder intercanviar idees, conceptes i projectes tot fent florir un networking empresarial molt dinàmic a un espai privilegiat i amb una cervesa a la mà.

A més a més, en aquesta edició vam tenir el plaer de gaudir de la ponència de Carles Gomara, gerent d’innovació d’Acció, que ens va revelar els secrets més ben guardats del Mobile World Congress i ens va acostar una mica més al somni de tenir un estant a l’esdeveniment Mobile més important del món. Tot i que el percentatge d’assistència al MWC sempre és més elevat en empreses estrangeres, des de l’Associació Catalunya Apps, Acció i la Generalitat de Catalunya busquem poder ajudar i promocionar les empreses catalanes de tecnologia per incrementar la seva participació a l’esdeveniment Mobile. Amb l’assistència dels presents a l’Apps & Beers vam poder gaudir d’una xerrada molt participativa i un networking posterior amb CEO’s d’empreses i start-ups molt col·laboratius.

Des de l’ACA volem agrair l’assistència de tots els assistents. També convidar tant als que vau venir com els que no vau poder assistir al nostre pròxim esdeveniment. Si la teva empresa té relació amb el món de la tecnologia, la mobilitat i les aplicacions, no dubtis a venir i a fer-te soci.

Moltes gràcies i fins el proper Apps & Beers!

0 replies

Deixa el teu comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *